‘Met Dermatude is het risico op huidbeschadiging nihil.’

Meta Therapy

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt (max 0,3-0,5 mm). Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Om het natuurlijk proces te ondersteunen worden actieve ingrediënten (subjectables) gebruikt voor een sneller en beter resultaat. 

Hieronder ziet u het process van Meta Therapy

Gedurende de kuur is het van belang dat u de Meta Therapy behandelingen thuis ondersteunt met de Dermatude huidverzorging. Dermatude huidverzorging verlengt het effect van de behandeling en draagt bij aan een nog beter behandelresultaat. Door de Meta Therapy behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor de werkzame stoffen in de dermatude huidverzorging. De crèmes zijn volledig afgestemd op de Subjectables die tijdens de behandelingen zijn gebruikt en bevatten dezelfde actieve ingrediënten. Voor iedere Meta Therapy behandeling is er een bijpassende huidverzorging verkrijgbaar.

De zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid van binnenuit. Daarnaast worden de tekorten van de huid van buitenaf aangevuld met actieve ingrediënten (“subjectables”). Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering.

De behandeling wordt uitgevoerd met een geavanceerd digitaal apparaat (Meta-Ject FX100). Het precisie handstuk met gepatenteerde Flex Head-technologie garandeert optimale resultaten zonder risico op beschadiging van de huid of littekenvorming. Deze technologie maakt het mogelijk om zelfs op de lippen en tot aan de ogen te behandelen, helemaal tot aan de wimperrand. Meta therapy is de veiligste en meest natuurlijke methode
in de categorie Invasive behandelingen. Toonaangevende dermatologen wereldwijd beschouwen Meta Therapy als effectief en veilig.

Dermatude-1
Dermatude Meta Therapy
voordelen voor de consument
  • Korte behandeltijd
  • Veilige behandeling
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Intensieve behandeling van delicaat oog- en lipgebied
  • Juiste behandeldiepte door Gepatenteerde flex head technology
  • 100% natuurlijk
  • Bewezen effectiviteit door ‘in vivo’ testen.
  • Geen risico op onherstelbare schade
  • Make-up is de volgende dag weer toegestaan